Sinop Eğitim Vakfı

Teşekkürler Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD)

Sinop Eğitim Vakfı (SEV) ve Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD) olarak Sinop’umuza daha iyi hizmetler sunabilmek, daha iyi katkıda bulunabilmek adına işbirliği yapma kararı aldık. Vakfımızın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Coşkun ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ile Sinoplu İş Adamları Derneği Başkanı Rafet Orhan ve Yönetim Kurulu üyeleri bir araya gelerek Sinop için örnek bir adım attı.

Görüşmede yapılan istişareler sonucunda Sinoplu iş insanlarının burslarını Sinop Eğitim Vakfı üzerinden vereceği, SİAD’ın ayrıca burs vermeyeceği ve eğitim konularında SEV üzerinden iki kurumun ortak çalışmalar yapacağı kararlaştırıldı.

SİAD ve SEV işbirliği tüm Sinoplu hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun. Bu iki güzide kurumun birlik beraberlik ve dayanışması gelecekte daha güçlü bir Sinop için hepimizi heyecanlandırdı, bu konuda emeği geçen herkese teşekkürü borç biliriz.

SİNOP EĞİTİM VAKFI

Sosyal Medyamız

Sosyal mecralarda bizi takip edebilirsiniz.