Sinop Eğitim Vakfı

Burs Başvurusu

Sinop Eğitim Vakfı (SEV) bursları, Türkiye’deki devlet ve vakıf (%75 ve %100 burslu) üniversitelerinde eğitim görmekte olan ve Sinop nüfusuna kayıtlı öğrencilere yöneliktir.

Sinop Eğitim Vakfı (SEV), 2019-2020 eğitim – öğretim döneminde burs başvurularını 6 Ekim 2019 tarihine kadar web sitemiz (http://www.sinopegitimvakfi.org) üzerinden online olarak yapabilirsiniz.

Başvuru koşullarımız:

• Türkiye’deki devlet veya vakıf (%75 ve %100 burslu olmak şartıyla) üniversitelerinden birinde ön lisans ya da lisans öğrencisi olmak.
  • Örgün eğitime kayıtlı olmak (ikinci öğretim dahil).
  • Sinop nüfusuna kayıtlı olmak veya Anne-Babadan birisinin Sinop nüfusuna kayıtlı olması.
  • Başarılı bir öğrenci olmak.
  • Maddi desteğe ihtiyacı olmak.
  • Başvuru yapmadan önce tüm şartları dikkatlice okuyunuz.

Sinop Eğitim Vakfı (SEV) bursları genel ilke olarak karşılıksızdır. Burs alan öğrenciler SEV’in tanıtımını yapma, gönüllü elçisi olma ve iş hayatına atıldıktan sonra imkanları ölçüsünde kendisi gibi en az 1 öğrenciye burs verme vicdani yükümlülüğünü kabul ederler.

2019 / 2020 Üniversite Burs Başvurusu İçin Tıklayınız.

Burs başvuru sonuçları sosyal medya hesaplarımızdan ilan edilecektir.

instagram sinopegitimvakfi

tumblr SinopEgitimVkf

sinopegitimvakfi.sev

Sosyal Medyamız

Sosyal mecralarda bizi takip edebilirsiniz.